sven
svdown.png
Om Dynäs


Vår affärsidé

Vår affärsidé är att, med hjälp av vårt breda kontaktnät av ledande tillverkare, tillhandahålla ett omväxlande och attraktivt sortiment till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter ständig förnyelse av produkter och för en öppen dialog med våra kunder

Dynäs Import AB är ett fristående handelshus beläget strax söder om Malmö. Vi är ett lagerhållande import och grossistföretag med 8.500 m² höglager samt 1.200 m² utställning. Företaget grundades 1951 och har verkat i sin nuvarande form sedan 1985. Vi säljer till återförsäljare såsom grossister, reklamföretag, varuhus och butiker i Skandinavien, Polen och Finland. Dynäs Import AB arbetar med ett brett produktsortiment inom hushåll, trädgård, heminredning, lek och fritid.


Våra produkter

Våra produkter marknadsförs huvudsakligen under varumärkena Victoria´s Design House, Formfabriken, DUGA och Just Peanuts. Vårt totala sortiment omfattar cirka 4.000 artiklar och visas på vår permanenta utställning i Malmö samt på mässor. De finns även tillgängliga dygnet runt i vår webshop som alltid är uppdaterad med det senaste. Vi hjälper dessutom gärna till med att hitta källan till andra speciella produkter enligt våra kunders önskemål. Dynäs Import AB tillhandahåller attraktiva varor till priser som är bra för alla parter. Välkommen att ringa eller besöka oss! Våra öppettider är mån - fre 8.00 - 16.30.


Tänk så mycket det kan komma ur en TV-kanna

Anders Barning var en skicklig körsnär. Han var tillika en obotlig visionär och 1953 förde nyfikenheten honom till USA. Med sig hem i bagaget hade han en TV-kanna, en kulspetspenna samt en bredbrättad Stetsonhatt. När den tidigare så lukrativa pälsbranschen började vika fick Anders upp ögonen för prisvärda konsumentprodukter som låg rätt i tiden. I ett Sverige som i efterkrigstidens skugga hade ett uppdämt behov av att konsumera, fann Anders så en ny födkrok. Ett handelshus var därmed igång.

Sedan den dagen har ett stort antal produkter passerat genom Dynäs lagerdörrar. Alla har inte blivit designklassiker men de flesta har fyllt sina behov. Många med oss på Dynäs har en speciell relation till Bragolins tavlor med gråtande barn tillverkade i Italien, sittpuffar av kamelskinn från Marocko, Rubiks kub som tillverkades på Taiwan, ”Den Sjungande Fisken” som vi köpte av Mr. Chen i Hong Kong, TV-kannor från Japan, kulspetspennor från Schweiz, mässingsljusstakar från Indien och spikmattor från Kina.

Genom åren och över generationer, från Anders via Lennart och nu genom mig, har drivkraften varit densamma – kärleken till produkterna.

Vissa egenskaper får man med modersmjölken. Andra kommer genom en magisk TV-kanna.

Välkommen till Dynäs. Handelshuset för dig.


Start > Om Dynäs
StartA->Ö
Annonser