sven
svdown.png
Utställningar


 

 


 

Minimässa 5 - 6 april, 2017

 

Välkommen att besöka oss på vår minimässa 5 - 6 april!  
Vår nya utställning bjuder på vårens och sommarens nyheter samt vår nya REA hörna.

Vi har öppet mellan 8-16:30. Bokar ni senast dagen innan bjuder vi gärna på en god lunch.

För att anmäla ditt företag till mässan, skicka ett mail till besok@dynasimport.se och ange antal personer som vill närvara, vilken tid ni kommer och om ni vill ha lunch.

Vi ser framemot att få träffa er!

 

 

 

 
 

Formex 23-26 austi, 2017

 


Dynäs Import på Formex, Stockholm

Formex är Sveriges största och bästa mötesplats för nordisk inredningsdesign och en självklar mässa för oss på Dynäs Import.

 
Nästa mässa äger rum 23-26 augusti, 2017. Ni är då hjärtligt välkomna att besöka vår monter där vi bland annat kommer att presentera vårens nyheter, och allt som hör sommaren till. 
Om ni önskar boka tid för ert besök gör ni det enkelt via besok@dynasimport.se eller på telefon 040-51 92 00.
 
 
Vi hoppas att få se er där!


Välkommen till vår utställning i Malmö

Vår 1 200 m² stora utställning bjuder på heta produktnyheter och fina erbjudanden. Vill ni vara säker på att träffa oss rekommenderar vi er att boka tid för ert besök. Skicka ett mail till oss med vilken dag och tid som passar er så bokar vi in er. Maila oss på besok@dynasimport.se, eller slå oss en signal på 040-51 92 00. Utställningen är öppen vardagar 8.00–16.30.
 
Cirka två veckor före Formex och ett par veckor efter avslutad mässa är vår utställning nedpackad. Planerar ni att besöka oss under januari-februari och augusti-september får ni därför gärna kontakta oss i förväg för att höra om utställningen åter är på plats. Vi strävar alltid efter att återställa utställningen så fort som möjligt, och tackar för ert tålamod under tiden.  
 
Vägbeskrivning till Dynäs Import hittar du här.
Start > Utställningar
StartA->Ö
Annonser