sven
svdown.png
Utställningar

 

 

 
 

Formex 23-26 augusti, 2017

 


Dynäs Import på Formex, Stockholm

Formex är Sveriges största och bästa mötesplats för nordisk inredningsdesign och en självklar mässa för oss på Dynäs Import.

 
Nästa mässa äger rum 23-26 augusti, 2017. Ni är då hjärtligt välkomna att besöka vår monter C 10:41 där vi bland annat kommer att presentera höstens och julens nyheter. Ni kommer även få ett smakprov av vad som inkommer till våren och sommaren 2018! 
Om ni önskar boka tid för ert besök gör ni det enkelt via besok@dynasimport.se eller på telefon 040-51 92 00.
 
 
Vi hoppas att få se er där!


Välkommen till vår utställning i Malmö

Vår 1 200 m² stora utställning bjuder på heta produktnyheter och fina erbjudanden. Vill ni vara säker på att träffa oss rekommenderar vi er att boka tid för ert besök. Skicka ett mail till oss med vilken dag och tid som passar er så bokar vi in er. Maila oss på besok@dynasimport.se, eller slå oss en signal på 040-51 92 00. Utställningen är öppen vardagar 8.00–16.30.
 
Cirka två veckor före Formex och ett par veckor efter avslutad mässa är vår utställning nedpackad. Planerar ni att besöka oss under januari-februari och augusti-september får ni därför gärna kontakta oss i förväg för att höra om utställningen åter är på plats. Vi strävar alltid efter att återställa utställningen så fort som möjligt, och tackar för ert tålamod under tiden.  
 
Vägbeskrivning till Dynäs Import hittar du här.
Start > Utställningar
StartA->Ö
Annonser